Политика за връщане

Политика за връщане

Ако искате да върнете някой продукт, независимо от вашия мотив,може да стане съгласно условията във OUG 34/2014 отнасящи се за сключване на договори от разстояние. Всичко което трябва да се направи е да ни уведомите в срок от 14 дни от получаването на продукта,на адреса за контакт  contact@onuvio.bg .Може да ви върнем сумата която сте платили,или замяната с друг продукт.

В случай че искате да ви върнем парите ви молим да ни предоставите една банкова сметка IBAN също и името на титуляра( в случай че друг човек ) и ще ви върнем парите не по-късно от 14 дена от датата на отговор по вашето връщане . Можем да ви върнем парите от момента в който приемем обратно продуктите ,или ни дадете доказателство че сте ги изпратили към нас. Нормално,връщаме парите за максимум 3 работни дни след като получиме продукта.

След като сте попълнили и изпратили искането за връщане,ще получите съобщение за регистриране на искането. Всичко което трябва да направите е да опаковате продукта  и го изпратете до нашия адрес по същия начин, по който сте го получили (бърз куриер, EKONT):

EASY RESEARCH SRL

улица. Dobroesti номер. 25P, сектор 2, Букурещ, Румъния

Tel: +40310052000

Таксите по връщането на продукта са за ваша сметка и трябва да ги платите на куриера при връщане на пратката.


Условия за връщане на продуктите

Вие носите отговорност само за намаляване на стойността на продуктите, произтичащи от манипулации, различни от тези, необходими за определяне на естеството, качествата и функционирането на продуктите. Продуктите могат да се върнат само в перфектно състояние,без следи от употреба или наранявания. Приемаме продуктите за връщане само в състояние в което и на вас ви харесва да ги получите.

 

При предаването на продукта към куриерската фирма ви молим да опаковате продукта така че да не се развали при транспортирането. 

Не можем да приемем продуктите със следи от наранявания,ожулвания,счупвания или в състояние в което не могат да се продават като нови. 

В съответствие със Директива  2011/83/UE, точка l (47) в съответствие :за да определи естеството, характеристиките и начина на работа на стоките, потребителят трябва да борави с тях и да ги инспектира по същия начин, както биха им позволили да правят в магазин; например потребителят трябва просто да пробва дрехата, а не да я носи.

Продуктите, изпратени до нас без предварително вземане на решение за връщане, изпратените с възстановяване на суми или продуктите, чийто статус не позволява продажбата им като нов продукт, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка!

 

Продуктите, предлагани като подарък на клиентите по време на случайните промоции, ще бъдат върнати в случай на връщане на поръчката, в противен случай стойността на подаръка ще бъде приспадната от възстановената сума.

Също така, ако продуктите са закупени като част от промоция от тип "3 + 1 безплатно", "20% отстъпка от втория закупен продукт" или "30% отстъпка за всеки продукт, закупен заедно с друг", ако такъв се върне от продуктите в условието на промоцията вече не е изпълнено, цената на продуктите, поддържани до стандартната стойност, ще бъде преизчислена, без да се възползвате от съответната промоция

В случай че продуктът вече не отговаря на условията за връщане, той все още се ползва от законна търговска гаранция и може да бъде заменен без допълнителни разходи, ако има производствен дефект.


 

Замяна на продукти

Ако не ви харесва продукта ,може да го заменим с друг на същата стойност или друг на друга стойност. Всичко което трябва да направите е да ни кажете за намерението си за замяна с мейл или от страницата ни за контакт.Ще ви изпратиме куриера да вземе продукта,като се уговорим когато продукта пристигне при нас ще ви изпратиме нов.